Skip to content

EESTEC LS

12719064_1034309153274021_1688747017823465095_o

Soft Skills Academy

Soft Skills Academy predstavlja internacionalni projekat u vidu četvorodnevnog seminara razvoja ličnih i profesionalnih veština, koji se održava u još 19 gradova širom Evrope. Polaznici su studenti fakulteta i viših škola sa teritorije Novog Sada.

KONTEH

Sajam poslovnih mogućnosti i strukčih praksi – KONTEH nudi studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu neposredan kontakt sa kompanijama učesnicama. Na KONTEH-u studentima će biti predstavljena mogućnost zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

EESTech Challenge

EESTech Challenge predstavlja internacionalno takmičenje sa ciljem da poveže ambiciozne studente širom Evrope i omogući im sticanje novih znanja i veština iz oblasti elektrotehnike i računarstva.

EESTech Challenge je koncipiran tako da se najpre održavaju lokalne runde takmičenja u gradovima širom Evrope. Lokalne runde će, pored samog takmičenja, u vidu hakatona, sadržati i edukativni deo gde ćepolaznici imati priliku da steknu malo više teorijskog znanja pre samog takmičenja. Pobednici lokalnih rundi putuju u grad domaćina finalne runde gde će predstavljati svoj univerzitet.

KONGRES (SPRING CONGRESS)

Prolećni kongres je najvažniji događaj Udruženja i ove godine mi imamo tu čast da ga organizujemo. Svake godine blizu 200 studenata sa 55 univerziteta i 28 država okupe se kako bi diskutovali o budućnosti EESTEC-a.

Projekti koje radimo u saradnji sa kompanijama u okviru godišnjih saradnji:

VE:conf

VE:conf je besplatna konferencija koju organizujemo u saradnji sa kompanijom VegaIT sa ciljem da studentima približe šta je to što podrazumeva rad na jednom projektu.

5 dana na Javi

5 dana na Javi predstavlja takmičenje u programiranju 5 dana na Javi koje organizujemo u saradnji sa kompanijom Levi9. Učesnici imaju pet dana vremena da u kućnoj atmosferi, koristeći sva dodatna pomagala, reše postavljeni Java zadatak. Najbolji takmičari će se kvalifikovati za drugi deo takmičenja, koji će se održati u formi hakatona u prostorijama kompanije Levi9.

Code9

Code9 predstavljaju kurseve koji za cilj imaju da studentima pruže priliku da saznaju nešto više o trendovima kod nas i u svetu, kao i da steknu potrebne veštine. Mogućnost pohađanja kursa imaju studenti završnih godina sa Fakulteta tehničkih nauka i Prirodno matematičkog fakulteta. 

Kursevi su besplati i sastoje se od četiri radionice u trajanju od četiri časa koje se održavaju subotama.

Partneri

european youth capital
european youth forum
grad novi sad
opens
pokrajina
vlada republike srbije
amplituda
4sobe novi b&w
snp
arena
kampster

Kontakt Tu smo za sva vaša pitanja

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak

10 – 17h

Kontakt:

informacijezamlade@gmail.com

+381 65 596 3 596

Pišite nam

Leave this field blank