Skip to content

Institut za omladinske politike

iop u boji
Yout Policy Institute is a voluntary, non-government, non-profit association, of freely and volntarily organized citicens je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, slobodno i dobrovoljno organizovanih građana, u koje se građani udružuju radi ostvarivanja zajedničkih ciljeva u oblasti promocije, razvoja i unapređenja omladinske politike, a u skladu sa Ustavom i važećim zakonom i propisima koji regulišu ovu oblast.

Projekti :

Mlada i bezbedna

Osnovni cilj projekta „Mlada i bezbedna“ je doprinos ostvarivanju veće jednakosti polova kroz samoosvešćivanje i podizanje samopouzdanja žena. Projektni tim „Instituta za omladinske politike“ je stava da unapređenje bezbednosne kulture mladih žena kako bi izbegle da postanu žrtve nasilja i bile u stanju da učestvuju u svim segmentima društvenog života bez straha od fizičkog, emocionalno-psihološkog i seksualnog nasilja.

Projekat „Mlada i bezbedna“ je realizovan u Novom Sadu u 2017. godini pod pokroviteljstvom Kancelarije za mlade, Gradska uprava za sport i omladinu Novog Sada.

Tribina o bezbednosti mladih žena u Novom Sadu

Projektni tim „Instituta za omladinske politike“ organizovao je tribinu sa ciljem da pokaže koliko je važno unapređenje bezbednosne kulture mladih žena kako bi izbegle da postanu žrtve nasilja i bile u stanju da učestvuju u svim segmentima društvenog života bez straha od fizičkog, emocionalno-psihološkog i seksualnog nasilja.

Predavačica je bila dr Nada Padejski – Šekerović, koja je učesnike tribine upoznala sa oblicima nasilja nad mladim ženama, kako da ih prepoznaju i da ih izbegnu.

Partneri

european youth capital
european youth forum
grad novi sad
opens
pokrajina
vlada republike srbije
amplituda
4sobe novi b&w
snp
arena
kampster

Kontakt Tu smo za sva vaša pitanja

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak

10 – 17h

Kontakt:

informacijezamlade@gmail.com

+381 65 596 3 596

Pišite nam

Leave this field blank