Skip to content

O projektu

Ciljevi projekta su bazirani na podršci mladima koji nisu članovi već postojećih lokalnih OCD mladih/za mlade u Novom Sadu, niti su korisnici programa za mlade koje sprovode postojeće lokalne OCD. Podrška se ogleda u pružanju informacija o dostupnim programima i aktivnostima koje sprovode lokale OCD, a koje su podržane od strane lokalnog i pokrajinskog akcionog plana i realizuju se u Novom Sadu, kao i informacije za mlade od opšteg značaja.

Aktivnosti proekta se svode na realizaciju trogodišnjeg programa koji će biti podeljen u tri razvojne etape. U prvoj etapi se realizuje poseta svim loaklnim OCD mladih/za mlade u Novom Sadu čiji su programi podržani od strane lokalnog i pokrajinskog akcionog plana, a realizuju se u Novom Sadu, sa ciljem da se prikupe sve informacije u vezi sa programima koje realizuju. Nakon formirane baze pristupa se izradi internet platfomeinfo4youth.rs(srb) koja ima za cilj da ujedini sve informacije o organizacijama i dostupnim programima na jednom mestu. U drugoj etapi se ponavljaju aktivnosti iz prethodne i dodaju tri nove. Instalira se sajt info4youth.com (eng) i kreira se mobilna aplikacija za android platformu, kao i mobilna aplikacija za appleplatformu. U trećej etapi se doprinosi unapređenju i održavanju svih mehanizama koji su realizovani u prethodne dve etape.

U toku trogodišnjih projektnih aktivnosti informisaćemo javnost i ciljanu grupu o svim aktuelnostima putem Facebook stranice organizacije, Instagram profila i posebno dizajniranih oglasnih prostora City Light koji se nalaze u neposrednoj blizini novosadskog Univerziteta i srednjih škola. Mlade ćemo animirati i putem javnih događaja koje ćemo organizovati na gore pomenutim lokacijama. Na kraju svake etape biće organizovane konferencije za medije i predstavljanje rezultata. Nakon formiranja Novosadskog volonterskog servisa za cilj imamo da umrežmo platfomre i ostvarimo dugoročnu saradnju.

Rezultati projekta će se ogledati u većoj dostupnosti programima koje realizuju lokalne OCD mladih/za mlade a koje su podržane od strane lokalnog i pokrajinskog akcionog plana, mladima koji nisu članovi već postojećih lokalnih OCD mladih/za mlade u Novom Saduniti su korisnici programa za mlade koje sprovode postojeće lokalne OCD. Takođe rezultati će se ogledati u trajno instaliranom sajtu info4youth.com (eng) i info4youth.rs (srb), kao i trajno instaliranim aplikacijama za mobilni telefon koji podržava android i apple platforma.

Partneri

european youth capital
european youth forum
grad novi sad
opens novi logo
pokrajina
vlada republike srbije
amplituda
4sobe novi b&w
snp
arena
kampster
fitpass-crno-beli
laser tag-crno-beli
allegro-crno-beli
galerija-matice-srpske-2-crno-beli
biblioteka

Kontakt Tu smo za sva vaša pitanja

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak

10 – 17h

Kontakt:

informacijezamlade@gmail.com

+381 65 596 3 596

Pišite nam

Leave this field blank